Meteen naar de inhoud

Behandelingen Manicure & Pedicure

Gelnagels

(nagelverlenging)

Met gel kun je een dunne en sterke nagelverlenging maken. De gel wordt uitgehard onder een UV-lamp en is volledig geurloos.

Nails by Phil is gespecialiseerd in mooie dunne kunstnagels die er heel natuurlijk uitzien. Na 3 tot 4 weken moet de gel worden bijgewerkt om de uitgroei bij de nagelriem op te vullen.

Bij Nails by Phil kun je kiezen uit volledig doorzichtige gelnagels of een naturel roze tint.

Uiteraard is het ook mogelijk om over de nagels een kleur gellak naar keuze te laten aanbrengen, of een persoonlijk ontwerp met nailart of glitter te laten maken.

BIAB

(nagelversteviging)

BIAB betekent Builder in a Bottle en is een verstevigende gel die wordt uitgehard onder een UV-lamp.

Door de flexibele formule van deze gel buigt deze mee met de bewegingen van de natuurlijke nagel, zonder dat er barstjes of scheurtjes ontstaan. Hierdoor krijg je mooie sterke nagels die rustig kunnen doorgroeien zonder te breken. Na 3 tot 4 weken moet de BIAB worden bijgewerkt om de uitgroei bij de nagelriem op te vullen.

Bij Nails by Phil kun je kiezen uit volledig doorzichtige BIAB of een naturel roze tint.

Over BIAB kan ook een kleur gellak naar keuze worden aangebracht en ook nailart is mogelijk. Deze behandeling is ook zeer geschikt voor nagelbijters

Gellak

(kleurlak)

Gellak is een gekleurde nagellak die onder een UV-lamp uithardt en lang mooi blijft.

Na 3 tot 4 weken moet de gellak opnieuw worden aangebracht in een kleur die je wenst, of worden verwijderd. Gellak kan worden gecombineerd met glitter en alle soorten nailart. Wij adviseren je graag bij het kiezen van een kleur die je goed staat en harmonieert met je huidtint.

Verwijderen van gelnagels, BIAB of gellak.


Ook deze behandeling is belangrijk. Het zelf verwijderen van gelnagels, BIAB of gellak, is een lastig klusje en kan zorgen voor beschadigde nagels.

Nails by Phil verwijdert deze nagels graag voor je, in combinatie met nagelverzorging en het polijsten van je nagels. Zo ben je verzekerd van gezonde nagels die niet gaan scheuren of splijten. Wij adviseren je om je nagels daarna tweemaal daags te verzorgen met de natuurlijke nagelolie van Light Elegance, verkrijgbaar bij Nails by Phil.

Manicure

(hand- en nagelverzorging)

Wil je alleen je handen en nagels laten verzorgen, zonder lak?

Boek dan een fijne manicurebehandeling. De huid van je handen wordt gescrubd en ingesmeerd met een oliemasker. Je nagels worden mooi in vorm gevijld, je nagelriemen worden verzorgd, en je nagels worden ter afsluiting glad en glanzend gepolijst.
Daarna heb je heerlijk zachte handen, en mooie glimmende nagels zonder lak!

Pedicure

(voetverzorging)

Bij Nails by Phil kun je kiezen uit een Basis Pedicurebehandeling of een Spa Pedicurebehandeling.

Wij bieden geen medische pedicurebehandelingen aan. Een Spa pedicurebehandeling is een heerlijke uitgebreide voetbehandeling. Het is een combinatie van de basis pedicurebehandeling waarbij je nagels en nagelriemen worden verzorgd en eelt wordt verwijderd, en een uitgebreide cosmetische voetverzorging met een verfrissend massagevoetbad, een zachte scrub en een korte voetmassage.
Jouw voeten mogen daarna weer gezien worden!

Je kunt ook kiezen voor een pedicurebehandeling in combinatie met gellak. Je nagels worden dan voorzien van een prachtig glanzende kleurlak naar keuze, die 4 tot 6 weken mooi blijft.

Nog vragen?


Nails by Phil geeft je graag advies!